GaNu KiTe #2

Assalamualaikum

malas nak taip panjang2, meh tengok gambar sudeh...

bas kami2...tak best, tak dapat naek bus ade tepek logo UiTM nye...tak dapat nak belagok, hahaa


da bosan sangat tunggu VVIP datang, snap gambar pasir pon jadik...


jeti belah kampung nelayan...

aBah kite keje sini...  ;D



merempit ke pantai...vRoom!!



tatau nape pic senget lak ni...ni goreng-gorengan yg ade kat pantai tu.

kepok lekor goreng tepung...hebat kan~~~

aku dok kat belah kawasan umah muRah tu..sile ke kiri ye.


beRangan cengkonon bawak bOt..hahaa

jeti tempat aBah saye keje...

mokcik ni tengah aJa gentel kepok lekor...

oLd skooL tak tempat masak die...kite bako kite bako

kepok keping yg sedang dijemur...juga enak dimakan begitu sahaja bagi sape2 yg bergigi kental


gasing dan sifunye...sila takot sekarang

gamba senget bagi wau tak cepat jatuh atas tanah..hhaahahaa

ini adalah wau ye adek-adek....




budak jakun tak pernah jumpe jala...

ikang fresh tengah naik nih...

proses pengasingan ikang sedang berlaku..take note ohkayy

aBah tengah kije...ma tengah, err....  ;P


umah nelayan belah kuala...

sila abaikan celoreng dikakiku itu...damn lupe nak letak sunblock kat kaki, huhuu

tak dapat mandi laut, dapat gambar dgn orang mandi laut pon jadik la..    T.T


muke eksaited dapat kepit kepap dgn jayenye..muahahaa

sarapan: nasi minyak lauk ayam...TERBAEK!!!

kepap inti ikan...MABELES!!!



pasar borong kek bando





naik bot + syi0k = ikang --> sLipa??

angah + mira + ma + gemokBusuk

umah family angkat aku... ye, ma aku buat kepap.. ye, memang sodap.. ye, sila oda...


the "anak2 angkat"s...

banyak lagik gambar aku tak letak sal aku malas, miahahhaa

dan banyak lagik gambar makanan yg aku tak tunjuk
sal da abes makan baru ingat nak snap gambar, heheee

ape2hal...IT WAS FUN!!!

da rindu da kat kemaman
nak makang2 agi..wuwuuwuuuu


tataa.

1 comment:

  1. Assalamualaikum wr wb. Saya Sangat berterimah kasih kepada KYAI HJ.UMAR berkat semua bantuan yg diberikan saya sdh buka usaha dan memiliki beberapa Restoran ternama di Surabaya mengatakan ”KYAI HJ.UMAR Saya dulu seperti orang gila, bahkan hendak bunuh diri, usaha saya ditipu sahabat karib dan membawa lari semua uang saya. Saya pun harus menanggung hutang supplier dari usaha kontraktor yang dibawa lari teman saya. Kesana kemari minta bantuan gak ada yang nolong. Bahkan saya sudah keliling Indonesia untuk mendapatkan atau mencari pinjaman dan dana gaib, tapi untung di ujung keputus asa’an saya bertemu dgn KYAI HJ.UMAR yang dikenalkan oleh adik ipar saya, akhirnya bliau menawarkan bantuan Dana Gaib tanpa tumbal/resiko diawal ataupun akhir dan dari golongan putih.setelah persyaratanya dilengkapi dan ritual selesai, MENGEJUTKAN !!!, saya mendapatkan dana gaib sebesar 700jt dihadapan saya.jika mau bukti atau hbu no 0853 9918 5353 KILK DISIINI 2D 3D 4D 5D 6D
    SAYA//

    ReplyDelete