sengaL...

assalamualaikum...

ari ni konon2 taknak keluar mane2, pasal esok ade test, nak kene study. skali adik aku dtg shah alam sal die nak amik barang tertinggal dlm keta aku, then ajak aku nak ikut depa tak pergi jusco bukit raje. 

aku terpakse......ikot!!! heheee....

 dapat la makan best (dian belanje makan OldTown), dapat beg soping best (dian soping manyak kt jusco tadik), dapat main dgn Mia (yg da sgt bambam), dapat powder miyami+shower foam teddie (dian soping lagik kt Cosway) and lastly dapat gado sakat ezat (laki dian, kami mmg mcm meow woofWoof), theeheeeeheeeee.....

sampai2 umah ain (o..aku skrg ahli tak rasmi umah sewa ain,hehee), online dulu. study ntah ke mane...aku gile sengal. (sila jgn contohi sikap ini)

k...nak sambung online jap, pas maghrib kang baru nk start study. mangkuk kan saye...
tataa... 


2 comments:

  1. gugu alahai malehnye nak study ~~~ pesanan hati ku

    ReplyDelete
  2. same la ati kite ni..theeheheee~~~

    ReplyDelete