jari jari ku lenguh semua kerna bekerja sehari hari~~~

penyedutan dari lirik lagu Aishah zaman dahulu kala...


assalamualaikum

aku ingat da zaman teknologi yg serba canggih ni, buat assignment semua dihujung jari. meaning...semua pakai komputer netbook ipad dan sebagainye kerana senang la kerja kopipes berlaku hehee. sekali...

"sila buat assignment awak ni hand-written. saye taknak pakai word ye." 

semua orang was like, literally..semua orang, "biar betul encik??". he just smiled and said, "saye nak make sure semua orang buat kerja sendiri, takde kopipes dari kawan2". *bummer*

oleh karena itu..dari start midterm break minggu lepas sampai la hari ni nak submit assignment ni, tak siap-siap lagi. gile bhai..selame ni laju je type sambil edit kopipes. ini...pegang pen 5minit da lupe ketar da, let alone nak tulis ayat panjang-panjang sampai 2 3pages. 

DIE!

ok..nak sambung balik menulis sambil parkinson ni. aih..banyak pulak ayat die aku nak kena salin ni. huhuhuhuuuuuuu~~~~


ps: doraemon..tolong!!

2 comments:

  1. berani tak cakap DIE kat lecturer tu...?

    hehe

    ReplyDelete
  2. UncleGedek: senyap2 sudeh~~~ hehee

    ReplyDelete